We are life-cycle
engineers

3 ingenieursbureaus - 1 doel

De 3 bedrijven van de Ingenium Group hebben 1 doel: een leefbare planeet achterlaten voor de generaties die volgen. Met slimme en gedurfde antwoorden op de vragen van (over)morgen, maken we vandaag het verschil, elke dag opnieuw.

bringing buildings to life, for life


Voor gebouwen, sites en wijken ontwikkelen we futureproof oplossingen die duurzaam zijn en zorgen voor optimaal comfort en gebruiksgemak.

Ontdek meer

we think circular and work modular

We brengen de diensten, expertise en ervaring van Ingenium en Industrium naar de Franstalige markt in Brussel en Wallonië.

Ontdek meer

rethinking energy for more efficiency


Door de energie-efficiëntie te optimaliseren, maken we de processen in bedrijven beter, duurzamer en winstgevender.


Ontdek meer

Wil jij samen met ons het verschil maken?

Op zoek naar info over diensten en oplossingen voor jouw bedrijf?

Wat onze klanten zeggen

Ik vond het een heel fijne en een heel open samenwerking waarin we elkaar snel vonden en zeker geen oogkleppen op hadden. Er was steeds ruimte om over hun voorstellen te discussiëren en naar alternatieven te vragen. Ze kijken vérder dan de situatie en houden rekening met hoe jij het wil.

›  ontdek meer

ELVIRA SERVAES – SENIOR PROJECTLEIDER, LEIDEND AMBTENAAR DER WERKEN BIJ HET FACILITAIR BEDRIJF, AFDELING BOUWPROJECTEN

Wat meespeelde in onze keuze was de nadruk die Ingenium legt op kwaliteitszorg, zowel in de ontwerpen die ze maken als bij het bewaken van de budgetten. Maar wat er nog méér uitsprong, was de aandacht voor de éindfase van een project, wat wij commissioning noemen.

›  ontdek meer

SVEN HEBBELINCK- DIENSTHOOFD TECHNISCHE DIENST UZ BRUSSEL

Ingenium zoekt altijd mee naar oplossingen, zowel op het vlak van alternatieven om het leef- en werkcomfort te verhogen, als met voorstellen die een positieve invloed hebben op het budget.

›  ontdek meer

ELS WERBROUCK EN ELS WELVAERT - UGENT

Lid van First Q

First Q Network deelt kennis, expertise en middelen over engineering en consultancy met haar 14 leden verspreid over Europa. Ingenium is de Belgische vertegenwoordiger.