Groeien

Bij de Ingenium Group sta je er nooit alleen voor. Op diverse momenten en manieren zorgen we voor de juiste omkadering en begeleiding om jou te helpen groeien als professional en als mens.

Coach/meter

coach & peter/meter

Als je start in een nieuwe job is het handig om snel je weg te vinden in de praktische en vaak informele afspraken en gewoontes van het bedrijf. Met al die soms eenvoudige maar o zo belangrijke vragen kun je terecht bij je peter of meter. Voor vragen over je werkinhoud zijn er twee soorten coaches. De groeicoach begeleidt als ervaren collega een medewerker die nieuw is of een collega die binnen de organisatie een andere rol opneemt. Per project wordt ook een projectcoach aangeduid die permanente begeleiding biedt en projectgebonden kennis en technische informatie meegeeft.

Ontwikkelgesprek

ontwikkelgesprekken

Bij de Ingenium Group weegt goesting, ambitie en passie veel meer door dan het juiste diploma of eerdere werkervaring. Welke richting je uit wil, hangt voor een groot stuk van jezelf af. We hechten dan ook veel belang aan regelmatige en wederzijdse feedback, en gaan daar ook echt mee aan de slag. Alleen zo blijven we op elkaars golflengte zitten en groei jij mee met ons. We voorzien elk jaar een ontwikkelgesprek en tijdens het eerste jaar is er een evolutiegesprek na 1, 3 en 6 maanden.

Ontwerp Zonder Titel (78)

opleiding

Kennis is cruciaal in onze drie bedrijven. Bijblijven en zelfs telkens opnieuw een voorsprong nemen, is dan ook een ingebakken gewoonte. Daarom voorzien we een brede waaier aan interne en externe opleidingen, zowel voor technische als voor soft skills.

Groeikans

groeikansen

Bij de Ingenium Group zijn er geen vaste carrièrepaden op basis van hiërarchie, anciënniteit of diploma. Hoe je je job invult en doet evolueren, hangt voor een groot deel van jóu af. Wil je diep duiken en uitgroeien tot expert in je vakdomein, of ben je eerder de generalist die het overzicht bewaart? Ben je een gewaardeerde mee-werker in het team of wil je ook je leiderstalent verder ontwikkelen? Misschien is het jouw missie om voor de Ingenium Group nieuwe markten en expertises aan te boren? Alles is bespreekbaar. We gaan graag samen met jou op zoek naar de rol die helemaal bij jou past.

Teamwork

mee-groeien met de ingenium group?