Team

‘Nie geweune’*, dat zijn onze medewerkers op diverse vlakken. We zijn niet alleen gebeten door duurzaamheid in onze job. We zetten ook elke dag in op duurzame relaties, met al onze stakeholders en natuurlijk ook met onze collega’s. Bij de Ingenium Group spreken we mekaar aan met de voornaam, luisteren we naar mekaar, respecteren we ieders mening, en maken we spontaan tijd om mekaar te helpen waar nodig. En ja, we werken hard (keihard als het moet), maar de fun, die is nooit veraf! *West-Vlaams voor: niet gewoon, uitzonderlijk, opmerkelijk.

"Het eerste gesprek tussen Nicolas Vyncke, Pierre en ikzelf over een eventuele samenwerking was heel fijn. Niet administratief of over cijfers, maar met de klemtoon op het menselijke. We hadden er meteen een supergoed gevoel bij."

Ontdek meer
Voor onze medewerkers is het uitdagend om aan grotere, duurzame en complexere projecten te kunnen meewerken in een bureau dat blijft groeien.
Thomas Hoenig, Hoptimize - Managing Director en vennoot bij Hoptimize
Er is zoveel te doen in de Ingenium Group dat je bijna nooit iets moet doen dat je niet graag doet.
Hans De Bosschere - project manager

“De werknemer staat centraal, en als hij/zij zich hier goed voelt, zal de rest er automatisch uit volgen. En die manier van werken ondervind ik nog elke dag."

Ontdek meer

"We zijn wel met serieuze materie bezig, maar er wordt hier geregeld ook gezeverd en gelachen. Het zorgde er mee voor dat ik heel snel voelde dat ik hier op mijn plaats zat."

Ontdek meer
De structuur bij Ingenium is uniek. Niemand zegt letterlijk hoe je je werk moet doen, maar er is wel een kader waarbinnen je werkt.
Brecht Maenhoudt - BIM Manager
Als nieuweling is het handig dat je een peter of meter hebt, iemand aan wie je al je vragen mag stellen en die ook spontaan komt vragen of alles duidelijk is.
Joke Decubber - Project ingenieur

"Ik zocht een studiebureau waar duurzaamheid centraal staat, en dat heb ik hier gevonden. Maar Ingenium streeft ook naar langdurige relaties met zijn klanten en een duurzame toekomst als bedrijf. En dat betekent ook als medewerker een groot verschil met bedrijven die enkel inzetten op harde verkoop en snelle winst."

Ontdek meer

"Bij Ingenium werken we niet zomaar aan ‘een’ gebouw. Het zijn echt toffe projecten. Als ik tegen vrienden of familie vertel over kabelgoten of transformatoren, dan zegt dat weinig.” (lacht) “Maar als ik kan zeggen dat ik meewerk aan projecten in het Conservatorium in Brussel of bij de Brandweer van Gent, spreekt dat wel tot de verbeelding."

Ontdek meer
Bijzonder vind ik dat iedereen hier zijn draai vindt op zijn eigen manier.
Jonathan Stevens - Project ingenieur
Pagina 1 van 3

ook zin in een nie geweune job?