Team

‘Nie geweune’*, dat zijn onze medewerkers op diverse vlakken. We zijn niet alleen gebeten door duurzaamheid in onze job. We zetten ook elke dag in op duurzame relaties, met al onze stakeholders en natuurlijk ook met onze collega’s. Bij de Ingenium Group spreken we mekaar aan met de voornaam, luisteren we naar mekaar, respecteren we ieders mening, en maken we spontaan tijd om mekaar te helpen waar nodig. En ja, we werken hard (keihard als het moet), maar de fun, die is nooit veraf! *West-Vlaams voor: niet gewoon, uitzonderlijk, opmerkelijk.

“De groei van Ingenium is altijd organisch geweest, zonder extern kapitaal. Kwartaalresultaten zijn hier dan ook niet het hoogste goed. De mens achter de medewerker is en blijft bij Ingenium héél belangrijk.”

Ontdek meer
We blijven ‘koppig’ kiezen voor klanten die ook geloven in duurzaamheid en langetermijnrelaties, mensen waarmee we ‘fun’ beleven, in projecten waar alle partijen beter van worden.
Wim Boone - Sales Director
Het gevoel bij mijn sollicitatie dat ik hier in een warm nest zou terechtkomen, blijkt ook in de dagelijkse praktijk zo te zijn.
Joris Dedecker - project manager

"Ik heb in die 10 jaar al bijzonder veel mogen bijleren, niet enkel op technisch maar ook op sociaal vlak, over samenwerken met individuele en zelfs grote groepen van mensen, en over het begeleiden en coachen van mensen."

Ontdek meer

"Het eerste gesprek tussen Nicolas Vyncke, Pierre en ikzelf over een eventuele samenwerking was heel fijn. Niet administratief of over cijfers, maar met de klemtoon op het menselijke. We hadden er meteen een supergoed gevoel bij."

Ontdek meer
Voor onze medewerkers is het uitdagend om aan grotere, duurzame en complexere projecten te kunnen meewerken in een bureau dat blijft groeien.
Thomas Hoenig, Hoptimize - Managing Director en vennoot bij Hoptimize
Er is zoveel te doen in de Ingenium Group dat je bijna nooit iets moet doen dat je niet graag doet.
Hans De Bosschere - project manager

“De werknemer staat centraal, en als hij/zij zich hier goed voelt, zal de rest er automatisch uit volgen. En die manier van werken ondervind ik nog elke dag."

Ontdek meer

"We zijn wel met serieuze materie bezig, maar er wordt hier geregeld ook gezeverd en gelachen. Het zorgde er mee voor dat ik heel snel voelde dat ik hier op mijn plaats zat."

Ontdek meer
De structuur bij Ingenium is uniek. Niemand zegt letterlijk hoe je je werk moet doen, maar er is wel een kader waarbinnen je werkt.
Brecht Maenhoudt - BIM Manager
Pagina 1 van 4

ook zin in een nie geweune job?