Team

‘Nie geweune’*, dat zijn onze medewerkers op diverse vlakken. We zijn niet alleen gebeten door duurzaamheid in onze job. We zetten ook elke dag in op duurzame relaties, met al onze stakeholders en natuurlijk ook met onze collega’s. Bij de Ingenium Group spreken we mekaar aan met de voornaam, luisteren we naar mekaar, respecteren we ieders mening, en maken we spontaan tijd om mekaar te helpen waar nodig. En ja, we werken hard (keihard als het moet), maar de fun, die is nooit veraf! *West-Vlaams voor: niet gewoon, uitzonderlijk, opmerkelijk.

"We zijn wel met serieuze materie bezig, maar er wordt hier geregeld ook gezeverd en gelachen. Het zorgde er mee voor dat ik heel snel voelde dat ik hier op mijn plaats zat."

Ontdek meer
De structuur bij Ingenium is uniek. Niemand zegt letterlijk hoe je je werk moet doen, maar er is wel een kader waarbinnen je werkt.
Brecht Maenhoudt - BIM Manager
Als nieuweling is het handig dat je een peter of meter hebt, iemand aan wie je al je vragen mag stellen en die ook spontaan komt vragen of alles duidelijk is.
Joke Decubber - Project ingenieur

"Ik zocht een studiebureau waar duurzaamheid centraal staat, en dat heb ik hier gevonden. Maar Ingenium streeft ook naar langdurige relaties met zijn klanten en een duurzame toekomst als bedrijf. En dat betekent ook als medewerker een groot verschil met bedrijven die enkel inzetten op harde verkoop en snelle winst."

Ontdek meer

"Bij Ingenium werken we niet zomaar aan ‘een’ gebouw. Het zijn echt toffe projecten. Als ik tegen vrienden of familie vertel over kabelgoten of transformatoren, dan zegt dat weinig.” (lacht) “Maar als ik kan zeggen dat ik meewerk aan projecten in het Conservatorium in Brussel of bij de Brandweer van Gent, spreekt dat wel tot de verbeelding."

Ontdek meer
Bijzonder vind ik dat iedereen hier zijn draai vindt op zijn eigen manier.
Jonathan Stevens - Project ingenieur
Ik krijg er energie van om te kunnen meewerken aan projecten die ook in de maatschappij hun nut bewijzen
Stijn Van Den Hende - Project officer

"Het leuke aan mijn job vind ik dat ik bepaalde taken beheers en heel efficiënt kan doen omdat ik ze al zo lang doe. Maar ik sta ook open voor niéuwe taken en uitdagingen, omdat je dan ‘fris’ blijft. Wat me nog meer voldoening geeft, is teamwork: de interactie met de collega’s en samen een opdracht tot een goed einde brengen."

Ontdek meer

"TTAS staat voor Theater Technieken Advies en Studie. Dat laatste woord is heel belangrijk, omdat we méér doen dan alleen advies geven. We blijven aan boord tot de oplevering, tot alles klaar is voor de eerste voorstelling."

Ontdek meer
De kruisbestuiving van de expertise van TTAS en die van Ingenium lijkt me ongemeen boeiend.
PIETER DE KIMPE & MARC LAMBERT (TTAS) - GERRIT WALCKIERS (INGENIUM)
Pagina 1 van 3

ook zin in een nie geweune job?